1/5
PlexiTrade

10 év garancia

10 év garanciát vállalunk üregkamrás polikarbonát termékeinkre az UV sugárzással és mechanikai behatásokkal (pld. jégeső) szemben.

PlexiTrade

Minőség

Megbízható, kipróbált gyártói bázistól rendeljük termékeinket. Így garantálni tudjuk, hogy mindig ugyanazt a minőséget kapja.

PlexiTrade

Flexibilitás

Megoldásainkkal igyekszünk rugalmasan figyelembe venni igényeit a határidők, a telephelyi vásárlás, a kiszállítás, a fizetési módok és egyéb igényei kapcsán.

PlexiTrade

Forgácsmentes vágás

Késes vágógépeink biztosítják, hogy az általunk méretre vágott üregkamrás lemezek celláiba ne kerüljön eltávolítandó forgács, amellyel időt és energiát takarít meg.

PlexiTrade

Legjobb helyen az országban

Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk irodánkban. Vagy irjon nekünk és mi felkeresük Önt bárhol az országban.

Miért válasszon minket?

24000+

Elégedett vevő

45215+

Eladott m²

94375+

Legyártott termék

12

Év tapasztalatRólunk

A Plexi Trade 2010 óta van jelen a piacon. Fő tevékenységünk a plexi, polikarbonát és egyéb műanyag termékek megmunkálása és kereskedelme.

Az évek alatt úgy alakítottuk ki működésünket, és úgy fejlesztettük gépparkunkat, hogy a munkafolyamatok teljes egészében házon belül, állandó kontrollal történjenek. Ennek köszönhetően ügyfeleink rendszeresen visszajárnak hozzánk, mivel nálunk teljeskörűen, a kért minőségben és a megfelelő határidőre elkészülnek a termékek.

Tovább


Update cookies preferences